Антония Петрова се окепази с филъри, заприлича на жената-котка Джослин Уилденщайн (Потрес снимки)

Антония Петрова яко се е окепазила с дермални филъри и процедури, видя Kliuki.net.

38-годишната блондинка отдавна е прекалила с боцкането и вече е заприличала на печално известната Джослин Уилденщайн – милиардерската съпруга, която окепази лицето си в желанието да си докара котешки секси поглед, за да задържи вниманието на съпруга си.

антония петрова джослин уилденщайн
Колаж: Клюки.нет

Видимо родната миска е тръгнала по нейния път. Заради несполучливите интервенции тя дори изглежда по-възрастна, отколкото е всъщност. От последните й снимки в социалните мрежи се вижда, че лицето й е цялото на бабуни от филърите.

Кадрите са в близък план и не са никак ласкателни за бившата миска, макар че тя явно си ги харесва, щом ги е публикувала. В момента тя е в Париж с мъжа си Ивайло Батинков и се щрака като за последно пред Айфеловата кула.

Още преди 13 години, когато се окичи с короната на Мис България, на Антония й лепнаха прякора Мис Крокодил. Тогава тя имаше само силикон в бюста. Но дали от комплекси или заради суета, от тогава насам миската не е спирала да се подлага на какви ли не разкрасителни процедури, за да достигне така желаните стандарти за красота. Уви, безуспешно.

Източник: Уикенд

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.