Антония Петрова се натиска с новия си за ЧНГ (Снимки от празника им)

Гласувайте за статията

Антония Петрова най-сетне показа новия си, но не съвсем.

Антония Петрова преди няколко месеца обяви публично, че е в неангажираща връзка. А преди дни посрещна Нова година в компанията на новата си любов. Но сякаш вече не са толкова „неангажирани“. След като прекара Бъдни Вечер и Коледа в семейния дом край Перник, за последните дни от годината се спря на Банско. Там изпрати 2016-та не отново с мама и тате, а с мистериозния си любим.

След като се отдаде на любимото си хоби – ски, Антония Петрова смени екипировката за снежните писти с късата рокля и високите токчета и се хвърли на врата на любимия си мъж. Да, той не е Бередин и май изглежда доста по-добре от него. Двамата са забелязани да се веселят да ранните часове на първи януари в хитов клуб в планинския курорт.

И този път Антония Петрова не мина без снимки. Ако някои забелязват на тях единствено напращелия й бюст, за други е много по-интересно кой е този мъж, сниман в гръб, от който тя не се отделя. Присъствали на партито свидетелстват, че миската и нейният любим са се държали като влюбени тийнейджъри без капка свян.

Отдали са се на бурни и на моменти неприлични танци,

прекъсвани единствено от страстни целувки и някоя и друга глътка от питиетата им. Антония Петрова дори си е позволила да пуска палави ръце на интимни места по своя нов любим. Той е около 40-те и видимо добре сложен. Избрал е за празничната нощ да бъде в тон със своята красавица и е заложил на черна риза и черен панталон, пише struma.com.

Антония Петрова в страстна схватка с новия си

Освен папарашките кадри от среднощното им забавление, миската публикува и други две снимки. На тях се вижда как тя и тайнственият мъж се наслаждават на компанията си пред горяща камина с чаша вино в ръка. На този дон демонстрират и еднакви обувки. Сега вече разбираме защо Антония Петрова не иска повече да й се говори за Бередин!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар