Антония Петрова семейно на пътешествие с яхта (Вижте как се забавляват Батинкови – Снимки)

Антония Петрова семейно на пътешествие с яхта (Вижте как се забавляват Батинкови – Снимки)
2 (40%) 3 votes

Госпожа Батинкова се фука с морското си приключение из гръцкия архипелаг Спорадите

Антония Петрова – Батинкова замина семейно на почивка. Тя успя да организира приключението на мечтите си.

По всичко личи, че фамилията е осъществила своята най-вълнуваща ваканция. Само преди часове Мис България 2009 се похвали с много снимки в социалната мрежа, като направи съпричастни последователите си на пътешествието.

Семейството на Антония Петрова на морско приключение с яхта
Снимка: Инстаграм

Семейство Батинкови са предпочели южната ни съседка пред нашенското Черноморие. Вместо обаче да се установят на едно място, те са наели яхта и се наслаждават на приказната природа на архипелаг Спорадите, който по красота и екзотичност може да се конкурира с тази на Йонийските острови.

Вижте морското приключение на Антония и фамилия във снимки от Инстаграм

Като истински пътешественици Ивайло и Антония порят с яхтата чистите води на Егейско море и обикалят курортите. Двамата са капитани на кораба и го управляват, а компания им прави невръстния им син Благовест. Който водят навсякъде със себе си.

Дългокраката блондинка се препича под силните слънчеви лъчи на палубата, а след това се разхлажда в открито море където скача да плува.

Когато се умори мъникът Благовест заспива на краката на найка си
Снимки: Инстаграм

Момченцето на миската много обича да си почива на краката на майка си когато не играе. Освен фотосите с дива природа Антония Петрова показва и такива с населени места, които семейството е посетило по време на лятното си приключение, предават от life.dir.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар