Антония Петрова разкри: Родих за 3 часа (Още признания)

Антония Петрова разкри: Родих за 3 часа (Още признания)
2 (40%) 1 vote

Антония Петрова родила рекордно тежко бебе за 3 часа

Само три часа е траяло раждането на Антония Петрова. Мис България 2009 сподели, че направо не е могла да повярва, че е успяла да роди толкова лесно и така бързо. „Направо бях майка-героиня. Благовест се роди 3,6 кг, при това само за 3 часа. Беше естествено раждане, нито сме го предизвиквали, нито съм си правила секцио. Ивайло беше през цялото време с мен и ако не беше там, не знам дали щях да издържа толкова спокойно всичко“, с вълнение споделя блондинката.

В момента цялото семейство е у дома, а Антония е невероятно щастлива от факта, че прегръща бебето си. „Невероятно благословия и радост е. И двамата с мъжа ми сме страшно щастливи, че имаме дете. Той беше толкова желано и бебе. Всичко се случи по най-добрия начин. Още на втората седмица след като започнахме с опитите забременях, имах невероятно лека бременност и той се роди жив и здрав“, споделя още Антония.

Мис България е категорична, че въпреки обсъждането на различни варианти за раждането, решили, че е най-добре да го оставят да се случи по естествен път. „Той сам реши да се роди на 17-ти, не сме предизвиквали раждането. Водите ми изтекоха 30 минути преди полунощ и на именния ми ден, в три сутринта Благовест проплака. Беше много леко и бързо раждане“, споделя още Антония. Мис България разкри още, че сама кърми бебето, къпе го и го приспива. Младата майка и не помисля поне засега да разчита на бавачки и баби за грижите. „Кръстихме го на бащата на Ивайло – Благовест, на свекъра ми“, казва още Антония.

Антония Петрова родила бебето само за 3 часа сн. Инстаграм

Антония Петрова родила бебето само за 3 часа сн. Инстаграм

Мис България не е имала претенции за името на момчето, а е оставила съпруга си да избере. Именно негово е и решението да кръстят сина си Благовест. Кръщенката на малчугана вероятно ще е, след като минат първите 40 дни. До тогава тя също предпочита да стои далеч от пресата и от любопитни очи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар