Антония Петрова ражда бебето със свекървата (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Свекървата на Антония Петрова изражда бебето, миската не искала никой друг

Антония Петрова ще ражда първото си дете в ръцете на свекървата. Майката на съпруга й Ивайло Батинков е лекар в клиника „Шейново“ и блондинката е решила да повери на нея бременността си. За самата Антония това било най-доброто решение, тъй като се чувствала изключително спокойна в компанията на свекърва си.

Двете са си безкрайно близки и според техни познати се обичат като майка и дъщеря. „От първия ден ме приеха като част от семейството. Когато Иво ме представи и каза, че ще се женим, майка му свали от ръката си един златен пръстен и ми го подари. Той е наследствено бижу, а те така ме приветстваха с добре дошла в семейството“, споделя мис България 2009.

Антония е безкрайно щастлива от факта, че ще става майка и се радва от все сърце, че ще ражда. При все това тя се пази изключително много и къде от суеверие, къде от суета, предпочита да крие бременността си от камерите.

Миската вече е в шестия месец и доста й личи, но тя се снима само от кръста нагоре, за да не се вижда коремът й. Междувременно, в социалните мрежи завистници продължават да я вземат на подбив и да сипят подигравки по неин адрес, но тя ги парира доста ловко.

Мис България е безкрайно щастлива с новия си живот и се е отдала на безкраен меден месец, както нарича семейния живот с втория си съпруг Ивайло. Двамата обиколиха света, а Антония направо цъфти край него.

Бременната Антония Петрова ражда със свекървата сн. Фейсбук

Бременната Антония Петрова ражда със свекървата сн. Фейсбук

„Личи се, че е влюбена жена“, „От втория път намери истинското щастие“.“Този брак не е по споразумение, нито за пари — отдалеч се вижда“, коментират още почитатели на Антония Петрова. По всичко изглежда, че щастието на миската е дало повод на мнозина да повярват в приказките. Този път наистина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар