Антония Петрова проговори за сватбата с Ивайло Батинков: Беше любов от пръв поглед! (+ Бременна ли е?)

Гласувайте за статията

Антония Петрова и Ивайло Батинков заживели заедно от втората среща, работят за бебе

Антония Петрова и Ивайло Батинков заживели заедно още от втората среща. Миската сподели изненадващи подробности от сватбата си пред Гала в „На кафе“.

„Много съм щастлива! Всичко стана толкова бързо, толкова неочаквано. Случайно се запознахме в едно заведение, където заради грешка се наложи да седнем на едно сепаре. Цяла вечер си говорихме и аз дори си направих майтап с мои приятелки, че това е мъжът, за когото ще се оженя. Оказа се, че той е казал същото на неговите приятели“, разказва миската.

Двамата хлътнали до уши един по друг и още на втората среща се събрали да живеят заедно.

„Може би от първия ден щяхме да се съберем, но той заминаваше в командировка и щом се прибра, веднага ме взе и ме откара до дома си. Месец по-късно ми предложи официално брак, а само след два се оженихме“, споделя още миската.

Антония е категорична, че това е била голяма изненада за нея. „Аз съм на 34 години, но наистина повярвах, че съществува любов от пръв поглед. Той е невероятен“, разкрива миската. Семействата им също били очаровани. „Майка ми не спира да повтаря, че той е зет — мечта. Умен, внимателен, грижовен, любящ — всичко, което иска. А неговата майка е прекрасна. Още, когато ни представи една на друга и й каза, че ще се женим, тя свали един пръстен от ръката си, подари ми го и каза „Добре дошла в семейството“. Направо се разплаках“, споделя още Антония.

Антония Петрова проговори за сватбата с Ивайло Батинков

Антония Петрова проговори за сватбата с Ивайло Батинков сн. Facebook

Петрова разкрива също, че за брак заговорили направо на първата среща. „Имаше момент, в който ме поднасяше, че съм много висока. Свалих си обувките и му казах: Спокойно, на сватбата ще бъда с ниски. И застанах боса пред него. На сватбата наистина бях с по-ниски обувки“, смее се новата госпожа Батинкова, която не е бременна все още, но вече работи за бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар