СТРАХОТИЯ! Антония Петрова си смени прическата (ШОК ФОТО)

Гласувайте за статията

Антония Петрова бе сравнена с бабичка с вещерски способности заради новата с прическа на буреносен облак

Антония Петрова

Нещо между „Гнездо в ремонт“ и „Бръкнал в контакта“

Новата прическа на Антония Петрова разтърси зрителите на Нова телевизия. Манекенката с обидното прозвище Мис Крокодил за пореден път стана обект на подигравки заради визията си. Изкуствено накъдрената й руса коса, бухнала като буреносен облак, буквално изплаши зрителите на „Съпругите”.

Антония Петрова не за пръв път прави подобни драстични промени с косата си, като последния път отново бе станала за смях. Тогава Мис България 2009 цъфна при Гала с цвят на косата „морков” и втрещи дори феновете си. Миската бързо обаче се усети, че с тази прическа предизвиква само насмешка у хората и се върна към жълто русия си цвят.

Уви, новата й приумица да се направи къдрава, също не пожъна успех. Тя бе сравнена с Теди Кацарова от светския сайт HotNews.bg, където потребители я определиха като бабичка с вещерски способности.

„Това момиче така и не се научи на стил. Винаги се облича ужасно и си прави смешни прически. Като толкова парадира с възможностите си, защо не си наеме професионален съветник, който да й помага в избора на дрехи”, чудят се интернет потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “СТРАХОТИЯ! Антония Петрова си смени прическата (ШОК ФОТО)”

  1. Ian

    апр. 19. 2014

    The pucehasrs I make are entirely based on these articles.

    Reply to this comment

Добавете коментар