Антония Петрова призна: Бременна съм! (Ексклузивни разкрития за сватбата й с Батинков)

Антония Петрова призна: Бременна съм! (Ексклузивни разкрития за сватбата й с Батинков)
1 (20%) 1 vote

Антония Петрова потвърди, че очаква първото си дете

Антония Петрова призна, че е бременна. В ексклузивно интервю за Папараци миската потвърди слуховете, че действително очаква първото си дете. Нещо, което се вижда ясно от снимките от сватбата й с Ивайло Батинков. На които тя е с доста изпъкнало коремче.

Водещата Венета Райкова в прав текст издаде тайната й и й пожела леко раждане, а Антония само се усмихна и й благодари. Мис България 2009 разкри и любопитни подробности около гръцката си сватба с Ивайло Батинков.

Антония Петрова бременна

Снимка: бТВ

„Три месеца след запознанството ни с Ивайло Батинков се оженихме. Може би и по-рано щеше да се случи, но ни трябваше време в организацията. Оженихме се на 17 юни. Дори на поканата имаше закачка, че сме решили да отпразнуваме три месеца от познанството си с луда, гръцка, плажна сватба“, сподели още тя.

Първоначално искахме да бъде с най-близките хора, но те се оказаха 50 души. Идеята ни беше да бъде малка сватба, защото аз много вярвам в енергиите и смятам, че няма как да имаш 300 приятели, които да ти мислят доброто“, казва още Петрова-Батинкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар