Антония Петрова празнува ЧРД в две държави (Миската се глези с лукс ваканция за празника)

Гласувайте за статията

Антония Петрова се глези с двоен рожден ден

Антония Петрова се глези с двоен рожден ден. Мис България замина за Италия и Гърция, където да отбележи празника си. В социалните мрежи тя сподели снимки от семейната ваканция, както и колко е щастлива със съпруга си.

„Навърших 35! Аз съм всичко, което някога съм искала и аз имам, всичко, към което някога съм се стремяла! Аз имам страхотна кариера и професионални успехи! Аз имам живи и здрави родители! Аз имам сплотено семейство, в което цари любов, грижа и разбирателство! Смисълът на живота ми са страхотния ми съпруг и удивителният ни син! Животът ни, откакто сме заедно, е просто прекрасен, имаме си всичко! А съвместният ни път едва сега започна и още много щастие и съвместни постижения предстоят! Аз съм истински щастлива! Аз съм дълбоко благодарна и признателна за съдбата си! Рожден ден в Атина, Гърция и Порто Черво, Сардиния, Италия!“ написа Антония в социалните мрежи.

Моделката, която роди в началото на годината, вече с гордост се хвали колко е пораснал малкият й син Благовест. Междувременно, тя и съпругът й Ивайло Батинков се канят да полеят и още един специален повод. Освен рождения ден на Антония, на 17 юни те празнуват и първата годишнина от лудата си гръцка сватба.

Изборът на Антония за личния й празник никак не е случаен. Двойката се венча в Гърция миналата година, като организираха венчавката и цялото събитие изключително бързо и много спонтанно. Сега пак там празнуват, именно, за да си спомнят красивите спомени от миналата година.

Антония Петрова с лукс ваканция за ЧРД сн. Инстаграм

Антония Петрова с лукс ваканция за ЧРД сн. Инстаграм

Антония не устоя на изкушението да отскочи и до Италия, но най-запомнящите си снимки направи на Акропола в Атина. Пак на негов фон, но вечерта, тя позира заедно с любимия си съпруг. На 35 моделката изглежда е сбъднала всичките си мечти. Можем само да й пожелаем да бъде все така щастлива, както сега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар