Антония Петрова прави шпагати по пистите (Абсурдни снимки)

Гласувайте за статията

Антония Петрова с пореден отчаян опит за тази година да бъде интересна.

След като посрещна Бъдни вечер и Коледа със семейството си в розовия им пернишки дом, Антония Петрова реши да отбележи Нова година по родните планини. Миската от години е запален почитател на ските. Тя, обаче, може да бъде окачествена като по-странен индивид, подвизаващ се по снежните писти. Както при всяко друго свое действие, и при снежните забавления водещ фактор за перничанката е всичко да бъде прилежно фотографирано.

Така в два последователни дни Антония Петрова заля социалните мрежи със свои снимки от заснежените хълмове. Те предизвикаха по-скоро насмешка, отколкото възторг. Миската е свикнала да бъде център на внимание при каквито и да е обстоятелства и определено знае как да го постигне.

А когато е облечена от глава до пети с не особено предизвикателна ски екипировка,

Антония Петрова се нуждае от малко повече изобретателност. В този случай тя се изразява с причудливи пози, които заема сред спускащите се скиори, които я удостояват с недоумяващ поглед. Разбира се, няма нищо лошо да си щракнеш някоя и друга снимка на пистата, но блондинката и този път се пооля.

За два дни тя демонстрира две ски екипировки, както и различни пози със ските. Щракна се и на лифта, както и на моторна шейна, която яхна предизвикателно, сякаш е див кон. Съдейки по държанието й, Антония Петрова вероятно отново е с родителите си на почивка и всячески се опитва да покаже колко й е забавно и безгрижно, когато е сингъл. Няма как да пропуснем и факта, че тя се е качила на ските силни гримирана и с изкуствени мигли, котио също не пропусна да демонстрира.

Антония Петрова е атракция на снежните писти

Мис България изпраща една доста противоречива година, в която се раздели със съпруга си, но не успя официално да се разведе. Въпреки това си хвана любовник, който май заряза на прага на 2017-а. А сега Антония Петрова се готви да я посрещне със „сняг, ски, забавления, любов и щастие“ и се надява да бъде по-успешна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Антония Петрова прави шпагати по пистите (Абсурдни снимки)”

 1. Катя

  Дек. 31. 2016

  Трябва да си мега инфантилен, че да се появиш с тежък грим и тез вълнени мигли на спорт. Или много отчаян. За Тоца важат и двете. Ако не беше фейса, щеше да се пръсне завалийката, че всички я забравихме.

  Reply to this comment
 2. Kayleen

  мар. 09. 2017

  Yeah that’s what I’m talking about ba-cb-niye work!

  Reply to this comment

Добавете коментар