Антония Петрова посрещна Нова година на Малдивите (Снимки от луксозната й почивка)

Гласувайте за статията

Миската, Иво Батинков и сина им пътешестват по Нова година

Антония Петрова и Ивайло Батинков, след като изкараха Ковид-19 заведоха сина си Благовест на Малдивите. Там семейно посрещнаха Новата 2021 година.

Щастливото семейство избра за празниците ризорта „Курумба” , който е построен на частен остров, който е част от атола Северен Мале и се намира на десет минути с лодка от летището.

Бест Батинков с баща си посреща новата година
Снимка: Инстаграм

Мис България сподели много снимки от луксозната семейна почивка на Мадивите в социалната мрежа. А най-щастлив е двегодишният Бест, който получи подарък за празника от дядо Коледа, който успял да стигне до ризорта  и да го връчи на хлапето.

Дядо Коледа откри послушнуя Бест на плажа и му връчи подарък
Снимки: Инстаграм

След като прекарало една седмица в курорта семейството се отправило към топъл Дубай. Както вече стана известно Батинкови се заразиха с коронавирус в края на миналата година. След като успешно се справиха с болестта още тогава планираха пътешествието за празниците.

Антония сподели, че всичките им кръвни изследвания са добри, имат антитела и могат да станат дарители на плазма. А Ивайло Батинков се шегувал, че вече нямат пречки да обикалят света тъй като поне за половин година ще бъдат „ковид-безсмъртни”. А колкото до ваксината ще решат по-късно дали да се възползват от нея, предават от pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар