Антония Петрова попиля Андреа: Излага се с фотошопа, всички я знаем как изглежда (Вижте как я унижи)

Гласувайте за статията

Антония Петрова попиля Андреа

Антония Петрова попиля Андреа в „Папараци“. Мис България заяви, че не подкрепя хората, които водят фалшив живот или се опитват да изглеждат като приказни красавици, без в действителност да са такива.

„Не ми харесва това, което прави Андреа. Не знам на кого се опитва да подражава, но това не е начинът. Изглежда смешна по този начин“, коментира Антония в студиото. „Наясно съм, че иска да изглежда перфектна, но за никого не е тайна, че е качила доста килограми. Вместо да се излага с фотошоп, нека да си качи снимки на истинските килограми. На живо разликата е фрапираща“, коментира тя.

Бети Методиева даде друг пример с ДесиСлава „Тя също напълня много след второто раждане, но да сте я видели да използва фотошоп. Не. Смело си качваше снимки, че е пълна в социалните мрежи, но хората въпреки това я уважаваха. И никой не й се подиграваше, че има някой килограм в повече“, допълни тя.

Жени Калканджиева завърши дискусията, като заяви, че повечето инфлуенсърки в социалните мрежи постоянно демонстрират фалшиви образи. „Виждала съм на живо тези момичета. В социалните мрежи изглеждат невероятно. На живо — не можеш да познаеш, че са те“, допълва още тя.

Мис България каза още, че намира това за вредно, най-вече за децата, които получават един доста объркан и изкривен образ на живота. „Нора Недкова не я разбирам. Да се снимаш с балони в спалнята и да пишеш, че си в Сицилия. Че ти може да си в собствената си къща. Защо е нужно всеки да се фука къде е?“, казва още тя.

Антония Петрова попиля Андреа сн. "Папараци"

Антония Петрова попиля Андреа сн. „Папараци“

В заключение Калканджиева заяви, че намира за напълно безумна модата да се снимат хора как ходят до тоалетната. „Това е върховна простотия“, допълни миската и спомена, че маса „хайлайф“ звезди са се побъркали да се снимат, как ходят в известно столично WC. И това, ако е нормално?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар