Антония Петрова поля с шампанско и гореща вана първия месец от сватбата (Снимки)

Гласувайте за статията

Антония Петрова в еуфория след сватбата, миската отпразнува първи месец от венчавката си

Антония Петрова, която ни изненада с бързата си сватба все още е в еуфория от нея. Комай булката на бизнесмена Ивайло Батинков никога няма да излезе от нея. Поне няма да е скоро.

Снимка: Инстаграм

Пернишката Мис България извести своите почитатели в социалната мрежа, че е изминал един месец от сватбата й. Все сме чували и виждали младоженците да празнуват  годишнина, но явно за Антония всеки ден е празник. След като се омъжи за Ивайло. Който покори сърцето й от раз със синия си поглед.

Снимка: Инстаграм

Дипломираната юристка написа прочувствено послание в личния си профил. Като припомни, че от датата е изминал един месец, а четири от първата им среща. Моделката е на крилете на любовта и няма търпение да преоткрият заедно света. И да им се случат най-невероятните неща през следващите 40 години.

Снимка: Инстаграм

Празника на младото семейство започнал с прекрасен подарък от бизнесмена. Той поднесъл на половинката си красив букет от рози, стилно декорирани в кутия с надпис: Завинаги! Обичам те!

Прави впечатление и подаръка, с който  госпожа Петрова –Батинкова се фука. Това  е чанта Фурла. Моделът се продава за не по-малко от 10 хиляда лева.

Съпрузите си подарили най-романтичната вечер. Като завършили празника в гореща вана и вдигнали наздравица с марково шампанско и куп сладки изкушения.

Снимка: Инстаграм

Да припомним, че сватбената церемония на Антония Петрова и Ивайло Батинков бе на остров Халкиди в къмпинг „Порто Елеа”, предават от електронното новинарско издание  pik.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Антония Петрова поля с шампанско и гореща вана първия месец от сватбата (Снимки)”

  1. zori

    юли 20. 2018

    Тoя па да се беше обръснал и сложил една вратовръзка на сватбата си. Баси селсккя кръчмар!!

    Reply to this comment

Добавете коментар