Антония Петрова пак би ВИП-овете по кич (ТОП прищявки в домовете им)

Гласувайте за статията

Антония Петрова често бива определяна като почитателка на кича заради външния си вид, но се оказва, че домът й не по-малко екстравагантен.

Мис България Антония Петрова живее в уголемено подобие на къщата на куклата Барби, само че в покрайнините на Перник. Блондинката е родом от миньорския град и е направила така, че всички нейни съграждани да я сочат с пръст. Домът й си личи от далеч – разчупена постройка в бебешко розово. Още отвън се забелязва, че нещо в конструкцията на сградата не е наред – тя няма ъгли, а само овални форми.

Антония Петрова се глези в собствен СПА-център, както и в басейн, на дъното на който с големи букви, видими и от самолет, е написано „Петрови“. Да се знае, да не стават грешки. Ескцентричността е завладяла и кухнята на миската, която си личи, че е създадена за красота, а не за често ползване. Тя е решена в цикламено. Може би най-интересният акцент от кукленската къща на Антония Петрова обаче е нейната спалня.

Тя е декорирана по подобие на тази на Бионсе. Кръглото легло е в центъра на вниманието, но не по-малко интересни са изрисуваните ангели на тавана и имитацията на разрушена мазилка по стените. Определено в дома на Антония Петрова вирее нейното разбиране за лукс, което мнозина наричат кич.

Дует „Ритон“ и техният дом в Банкя привличат внимание с дънера на 100-годишна топола, който най-непринудено се е сляп с интериора на хола им. Катя и Здравко се фука с огромен басейн, около който спокойно могат да наслагат шезлонги и за взимат такса за плажуване. Врагинята им Кичка Бодурова си е изградила непреодолима крепост от камък, студена като сърцето й за всички нападки, които отнася, пише hotarena.net.

Антония Петрова се вживява в ролята на Барби

Антония Петрова се вживява в ролята на Барби

Домът на Глория изцяло е завладян от музиката. Освен че в него се подвизава звукозаписно студио, примата на фолка е отделила специален кът за наградите си, а по стените е наслагала картини то свои фенове. Някои биха нарекли тази проява като самовлюбена, но Глория това не я интересува. Все пак тя има куп статуетки, на които има право да се радва, за разлика от Антония Петрова, която живее в по-голям лукс и с лентата от „Мис България“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар