Антония Петрова охранва мъжа си, за да не й го отмъкнат (Вижте как се окръглиха и двамата)

Гласувайте за статията

Антония Петрова угоява съпруга си, за да не й го вземат

Антония Петрова очевидно добре гледа мъжа си, та чак прекалява. Само месец след сватбата, бизнесменът Ивайло Батинков изглежда като добре гледан семеен мъж, който е напълно щастлив и доволен от брака и живота си.

С други думи — доволно охранен.

Бизнесменът, който допреди няколко седмици показваше мускулеста физика на мачо, сега има коремче, напълнял е, но пък блясъкът в очите му ясно показва, че е луд по жена си. Що се отнася до Антония, миската също е качила няколко килограма, но те въобще не й се отразяват. Двойката цъфти от щастие и очевидно са толкова влюбени един в друг, че се чудят как да отклонят вниманието на нежеланите ухажори от другия.

В светските шеги коментират, че откакто се е омъжила, Антония редовно глези мъжа си с вкусни ястия. Както е известно, мис България е опитен кулинар и неведнъж е събирала погледите с великденските и коледните трапези на семейството в имението край Перник. Петрова и първият й съпруг предпочитаха обаче да се хранят навън, а тогава миската много внимаваше за фигурата си. С Ивайло обаче семейният живот явно няма нужда от такава публичност, а русата изкусителка с удоволствие влиза в кухнята, за да сготви на половинката си. И упорито го охранва с надеждата други да не й го отмъкнат.

„Това си е класика! Влюбена ли е жената, тя е готова на всичко за мъжа си. А ако не иска да й го отмъкнат, го охранва. Това си е от стари времена“, философстват столични клюкари. На нас обаче по-скоро ни се струва, че миската и новият й мъж толкова се обичат, че външния вид на другия вече няма никакво значение за тях.

Антония Петрова охрани мъжа си, но си го обича още повече такъв сн. Instagram

Антония Петрова охрани мъжа си, но си го обича още повече такъв сн. Instagram

И съдейки по влюбения погледна Антония Петрова, биреното коремче на съпруга й, само го прави по-привлекателен в очите й. Както в неговите – нейната закръглена фигура.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар