Антония Петрова отчаяна за внимание: Завиждайте ми!

Гласувайте за статията

Мис България Антония Петрова прави все по-отчаяни и нелепи опити за привличане на внимание към себе си.

В последно време Антония Петрова изчезна от медийното пространство и избягва да се замесва в скандали. Тя се подвизава единствено като коментатор на политически и социални теми в амплоато си на адвокат, а не на носителка на корона за красота. Това подсилва слуховете, че иска да се кандидатира за президент и сега лъска имидж, въпреки че самата тя ги опровергава.

С последната си постъпка обаче, Антония Петрова със сигурност загуби голяма част от поддръжниците си от женски пол. Тоца, както е по-известна една от най-критикуваните миски, се похвали с перфектни форми, които едва ли не са й дар от Бога. С видимата си лъжа тя си навлече куп негативизъм и коментари  с разсъждения какво по-точно си мисли, че ще спечели с подобни изказвания.

На снимката Антония Петрова позира пред огледалото с вдигната блуза, да да демонстрира коремни мускули. Снима се и в профил с акцент върху извивките си. Дотук добре, все пак е Мис България, трябва да поддържа форма. Интересен обаче е коментарът й как точно става тази поддръжка.

Госпожа Бередин започва с думите, че постоянно я питат как поддържа форма, сякаш интересът към персоната й е неимоверен. След това разкрива „своята тайна“, на която някой надали е повярвал. Антония не спортувала усилено по принцип, а в последната половин година въобще не се занимавала с физически дейности. Всеки, който е поне малко запознат със спорта, е наясно, че подобно тяло няма как да се направи без тренировки.

Освен това Тоца не спазвала никакви диети и хранителни режими и смята, че гладолечението и храненето по индивидуален план са пълни измишльотини с цел да се прибират парите на хората. Тя следвала само едно златно правило – да яде по-малко и да се движи повече. Интересно за какво движение говори, след като не спортува. Вероятно има предвид шопинг туровете или разходни из телевизионните студиа, за да се изпроси някоя минута ефирно време.

Защо лъже?

Защо лъже?

В заключение миската съвсем гордо заявява, че фигурата й е продукт предимно на добрия й ген и метаболизма, който й позволява да поддържа формите 100/58/90 бе абсолютно никакви усилия. С тези откровени лъжи, с които цели да предизвика завист, Антония Петрова по-скоро си навлече гнева на всички обикновени жени, които не с лъжи, а с усилия и лишения ваят форма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар