Антония Петрова отново бременна? (Вижте как се издаде)

Гласувайте за статията

Антония Петрова е неузнаваема, без да иска се издаде, че чака второ бебе

Антония Петрова изглежда неузнаваема. Миската от скоро е подута в лицето и в пръстите, което е признак , че може би ще има второ дете.

Мис България явно е в първите месеци на бременността си защото фигурата й все още е елегантна и по нищо не личи, че ще става пак майка.

Антония Петрова скоро стана на 36 години и няма за кога да отлага раждането на поне още една рожба. След като се омъжи за Ивайло Батинков, тя го дари със син по естествен начин, а не със секцио и няма да й се налага да чака цели две години за да зачене отново.

Антония Петрова се издаде, че е бременна
Снимки: Инстаграм

Променения й външен вид доказва, че налице са първите признаци на бременност. Госпожа Батинкова е известна с перфектния си маникюр и често го показва на феновете си в социалната мрежа. От фотосите обаче се вижда, че пръстите й са подути и пръстените са й станали малки.

Промяната в изражението на лицето също издава, че може би чака бебе. То е неестествено подуто и някои от феновете заподозряха, че е лош и неуспешен опит за разкрасяване с филъри. Но в комбинация с подутите пръсти версията се опровергава.

Освен това от известно време миската се опитва да си крие корема. Или с детето си, което е в скута й или с огромни букети с цветя. Има й кадри, на които бъдещата мама слага някаква дреха върху него.

Явно госпожата все още не иска да се разгласява благата вест и се пази от зли очи. Вестник Уикенд пише, че докато съпруга й пазарува, тя стои в колата и се крие от непознати, предават от ХотАрена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар