Антония Петрова отказва църковен брак, потвърди за масонската сватба (Вижте личните й разкрития)

Гласувайте за статията

Антония Петрова не е религиозна, затова и не иска да се венчае в църква

Антония Петрова, която миналата година стана и Батинкова след сватбата си с бизнесмена Ивайло, отказа да говори за масонската си сватба преди няколко дни. Мис България обясни, че няма право да разкрива тайните на затвореното общество на свободните зидари, но показа огромния пръстен с диамант, който получила от съпруга си.

Пред Венета Райкова блондинката обяви, че не харесва ритуала на църковния брак, затова няма такъв, но е убедена, че връзката й с Ивайло е завинаги и без него.

Антония Петрова Папараци

Колаж: Клюки.нет

Тя отново се похвали с бързото си влизане във форма след раждането на Благовест, протекло естествено. Водите й изтекли почти в полунощ и само три часа по-късно, точно на Антоновден, тя родила Благовест.

Както вече стана ясно, бебето носи името на бащата на Ивайло, отишъл си от този свят преди близо 20 години. Младата майка не уточни дали планира и трета сватба, както се бе зарекла преди време пак в предаването „Папараци”. Тя вдигна няколко тържества и с първия си съпруг Александър Бередин, като едното бе в Лас Вегас, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар