Антония Петрова си остава с фамилията на Бередин (Отказа ли се развода?)

Антония Петрова си остава с фамилията на Бередин (Отказа ли се развода?)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова няма да маха фамилията на мъжа си

Антония Петрова ще си остане Бередин до живот

Антония Петрова си остава с фамилията на Бередин! Миската ще продължи да носи името на мъжа си дори и след като се разведе с него.

А причината е повече от куриозна. Миската няма как да се откаже от името на Александър Бередин, защото по паспорт тя няма бащино и, сваляйки фамилията на мъжа си, ще остане само с две, а не с три имена, колкото трябва да има по закон.

Още когато се омъжила за руския олигарх преди 5 години, Тоца решила да махне от паспорта си своето бащино име. По рождение тя се казва Антония Иванова Петрова. Омъжвайки се, трябвало или директно да взема фамилията на съпруга си, както правят повечето жени, или да е с фамилия с тире и 4 имена. Миската обаче не харесала нито единия, нито другия вариант, затова измислила трети. С благословията на баща си тя махнала името му от паспорта си и мястото му било заето от фамилията Петрова.

Антония ПетроваТака станала Антония Петрова Бередин – все едно баща й са казва Петър, а не Иван. Сега обаче, откаже ли се от името на мъжа си, с две имена. Реши ли пак да стане Иванова, ще трябва да внася документи в съда и да се влачи по заседания, което вече й било писнало.

Фактът, че Тоца все още се подписна с фамилията на Бередин, предизвиква много въпросителни. Най-често феновете й смятат това за знак, че все още има надежда бракът й с руснака да се възроди като феникс от пепелта. Истината е, че перничанката проста няма избор как да се казва, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар