Антония Петрова на круиз за Свети Валентин (Кой как изкара празника?)

Гласувайте за статията

Антония Петрова и съпругът й си подариха луксозен круиз за Деня на влюбените

Антония Петрова получи луксозен воаяж за празника

Антония Петрова и съпругът й Александър Бередин отбелязаха Свети Валентин с луксозен круиз по Средиземно море. Безспорно най-коментираната родна миска никога не е криела, че предпочита да празнува Деня на влюбените, а не родния Трифон Зарезан и тази година не направи изключение.

Антония Петрова на круиз за Свети Валентин

Антония Петрова на круиз за Свети Валентин

Тоца и Бередин се насладиха на луксозен воаяж на яхта, който ще продължи минимум една седмица. Засега обаче Мис България 2009 предпочита да не разкрива с какво друго, освен с пътешествието, я е зарадвал съпругът й.

Не само те избраха чужбина, за да отбележат празника. Николета Лозанова също не се задържа в родината. Тази година водещата на Папараци отпраши за екзотичен Дубай, като този път не беше придружена от мъж.

След тежката раздяла с Валери Божинов миналата година, Лозанова предпочете да се наслаждава на компанията само на дъщеря си Никол. Двете си прекараха незабравимо в Дубай като не пропуснаха да се похвалят със снимки от преживяването.

Николета Лозанова е в Дубай

Николета Лозанова е в Дубай

Мария пък си остана в България за романтичния ден. Естествено, миньончето получи сериозен подарък от съпруга си Християн Гущеров. Милионерският наследник получи разкошно перлено колие , чивто стойност е минимум пет хиляди лева, коментират спецовете.

Перлите на Мария

Перлите на Мария

Освен това Гущеров-младши се отчете и с огромен букет от червени рози, видяха от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар