Антония Петрова наля баджаци и показа целулит (Шок фото по бански)

Антония Петрова наля баджаци и показа целулит (Шок фото по бански)
4 (80%) 1 vote

Антония Петрова все повече се отдалечава от имиджа на миска.

Великденските празници Антония Петрова прекара скромно, но доста шарено със семейството си. След празненствата фамилията се отдаде на кратък релакс в роден СПА хотел. Няма ги вече тузарските дестинации и луксозните почивки за миската и това видимо не й се нрави особено. Но се опитва да се приспособи към обстановката.

А и, за да е вярна на себе си, Антония Петрова не пропусна да се разголи, въпреки че времето не бе особено подходящо. Тя публикува редовната си фотосесия, този път с кадри от басейна. Но май не бе премислила достатъчно дали е добра идея да публикува тези кадри. На тях тя, разбираемо, е без грим и не изглежда особено привлекателно.

Но лицето сякаш й е най-малкият проблем, щом насочим поглед по-надолу. Силиконът си е на мястото, коремчето е все така стегнато, но в гръб гледката е доста неприятна. Антония Петрова отново е заложила на любимия си доста ретро модел бански костюм. Явно никой не й е казал, че долнището не се носи вдигнато до ребрата още от времето на „Спасители на плажа“…

А, на всичкото отгоре, в задната му част се мъдри и едно голямо, черно сърце. Но не толкова голямо, колкото са станали задните части на миската. Доскоро тя се фукаше със стегнато барабанче, което сега е оставила в ръцете на земната гравитация. По бедрата й пък с просто око се виждат тлъстинки и целулит.

Антония Петрова шашна с дупе

Антония Петрова шашна с дупе

Блондинката пожела светли празници на всички и отправи поздрави от цялата фамилия. Заедно с нея в басейна се топна, а след това и позира, и нейната майка Ана. За съжаление, двете все повече приличат на сестри, а не на майка и дъщеря, защото Антония Петрова все повече се състарява, а и се сбогува с перфектната фигура.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Антония Петрова наля баджаци и показа целулит (Шок фото по бански)”

  1. влади

    апр. 21. 2017

    Ами възрастна жена, какви крака да има?

    Reply to this comment

Добавете коментар