Антония Петрова лъсна с подуто лице (Миската прекали с разкрасителните процедури – Снимки)

Гласувайте за статията

Миската прекали с ботокса и филърите, смеят й се, че прилича на жената-котка

Антония Петрова напоследък изглежда доста подпухнала и с подуто лице, забелязаха нейни фенове. Появи се слух, че Мис България отново е бременна, заради необичайно закръглената й физиономия. Но не нова бременност е причината да изглежда така.

Отдавна се знае, че 37-годишната миска прекалява с ботокса и филърите и често се подлага на боцкане и всякакви разкрасителни процедури. Оказва се обаче, че при нея вместо ефект, се получава обратното.

Лицето на госпожа Батинкова изглежда неестествено подуто и криво
Снимки: Инстаграм

Последователите на госпожа Батинкова смятат, че тя изглежда по-възрастна заради нескопосаните интервенции, които си причинява. Моделката си позволява да се заяжда и обижда други майки, когато я критикуват , че били проскубани и дебели, а себе си не забелязва, че изобщо не е пример за подражание.

Още на времето когато се окичи с короната на Мис България не се хареса на публиката и й лепнаха прякора „Мис Крокодил” , а според  клюките от онова време предишния й съпруг руснака Бередин й купил първото място в конкурса за красота.

Явно Антония робува на комплекси и повече суета и от тогава се стреми да покрие стандартите за женска красота с какви ли не процедури. Но както се вижда – безуспешно. Добре е поне, че в личният й живот й потръгна. Намери си втори съпруг, който да я обожава и изглежда много щастлива в новия си мъж и малкия си двегодишен син, предават от Уикенд, цитрани от Хотарена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Антония Петрова лъсна с подуто лице (Миската прекали с разкрасителните процедури – Снимки)”

  1. хирург

    апр. 11. 2021

    Колегата се е поизложил. Дамата изглежда досущ като Дядо Коледа в лицето. Някои работи не се правят така.

    Reply to this comment

Добавете коментар