ШОК! Какво става с носа на Антония Петрова?

Гласувайте за статията

Моделката май има нужда от нова корекция на лицето

Странно несъвършенство краси иначе перфектното лице на Антония Петрова. Бившата мис България 2009 изглежда има сериозен проблем с визията си. По неизвестни причини носът на бившата кралица на красотата изглежда накриво. Май пластичния хирург на Антония не го е моделирал, както трябва.

Нещо става с носа на Антония Петрова

Нещо става с носа на Антония Петрова

Неизвестна снимка на моделката се появи преди дни в интернет. Потребители коментират, че лицето на Антония изглежда странно с този дефект. Миската, която винаги се е гордяла с красотата, дарена й от пластичните хирурзи, едва ли ще остане очарована от тази си снимка.

И с просто око се вижда, че луничавия нос на блондинката е неестествено изкривен на една страна. Не е ясно обаче дали това е дело на некадърен доктор, или дефект, който моделката съвсем е забравила да поправи.

Форумци се чудят как Антония е допуснала подобен гаф. „Нали се има за най-красивата мис България“, подмятат ехидно завистници на блондинката. И тънат в догадки къде си е подредила така носа. Не липсваха и намеци за насилие, а някои се майтапеха, че се е сбила с Венета Харизанова, с която от известно време са във вражда.

По-вероятно е обаче новоомъжената моделка да се е доверила на неподходящия специалист. В последно време много светски красавици пропищяха от неуспешни операции – нищо чудно и носът на Петрова да е в този вид, именно по същата причина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар