Антония Петрова и Ивайло Батинков с меден месец до септември (Двамата обикалят целия свят)

Антония Петрова и Ивайло Батинков с меден месец до септември (Двамата обикалят целия свят)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова и Ивайло Батинков нямат намерения да се задържат в България

Антония Петрова не крие, че с новият си живее по-добре от колкото с Бередин

Антония Петрова и Ивайло Батинков с меден месец поне до септември. Двамата са твърдо решени да не се установяват за постоянно у нас в първите месеци от брака си и да се отдадат на романтика и забава.

В момента двойката е в САЩ, но това не е сватбеното пътешествие, а само малка част от него. Младоженката намекна, че с любимия ѝ смятат да правят околосветска обиколка. Най-вероятно в движение ще решават къде, кога и как ще пътуват. „Ню Йорк, Ню Йорк! Още едно красиво място на нашия световен меден месец по целия свят!”, сподели Мис България 2009 преди няколко дни, когато с Ивайло пристигнаха в САЩ. Думите „меден месец” в техния случай са условни, защото се очаква пътуванията им да продължат поне около 3 месеца (от юни до септември) с кратки прекъсвания заради работата им в България.

Антония Петрова и Ивайло Батинков

Снимка: Инстаграм

Преди Америка влюбените бяха в Турция. В Истанбул празнуваха първия месец от началото на брака си, наричайки това „юбилей”. Край Босфора пък пристигнаха от Гърция. Разпускаха на същото място, където направиха и сватбата си. То е любимо на младоженеца, който всяка година ходел там, за да се гмурка. Без да са го планирали предварително, престоят им в България между сватбата и гръцката ваканция бе точно толкова дълъг, колкото да се решат проблемите с пороите и наводненията в Халкидики, започнали в средата на юни. Това прави цели три дестинации от средата на юни до момента. Познатите на двойката няма да се изненадат, ако скоро Антония сподели с тях снимки и от други точки на света.

Междувременно бившият ѝ съпруг Александър Бередин не мърда от България. Щастието на младоженката потвърждава думите ѝ от интервю пред „Уикенд”, дадено малко след сватбата. Тогава тя сподели, че с Ивайло Батинков има много по-висок стандарт на живот в сравнение с този с Бередин. Руснакът се е пропил от мъка след развода с фаталната Антония.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар