Антония Петрова и Бередин се разведоха (Миската пилее парите му с новия си в Гърция)

Гласувайте за статията

Антония Петрова купонясва след развода с Бередин в Гърция, миската е свободна жена от няколко дни

Антония Петрова официално е разведена с руснака Бередин. Последното дело било преди дни. Пернишката миска се завърнала за малко от почивката си в Гърция един път завинаги да си върне моминската фамилия.

След като подписала бракоразводното решение Мис България не могла да си намери място от щастие. Нямала търпение да се върне в южната ни съседка. Където да продължи да празнува събитието. Особено след като се сдобила с крупна сума от бившия си съпруг. Според слуховете Антония прибрала не няколко хилядарки. Ами пари в такова количество, че да й осигурят лъскав и достоен начин на живот.

Новоизлюпената госпожица Петрова стегнала куфарите и на юруш хукнала с новия си любим Николай по гръцкото море да пилее пари. Само, че този път тя щяла да черпи. Защото гаджето й бая се охарчи подире й. А пък и поводът бил щастлив.

Свидетели разкриват, че бившия й съпруг хич не бил в настроение след финала на брака им. Богатият руснак Бередин ходел из столицата унил и разстроен. Дали се е надявал да си върне Антония не става ясно. Но някои подозират, че изпитвал яд към бившата си заради парите, които му отмъкна, предават от електронното издание hotarena.net.

Александър Бередин се бил пропил в последно време. Виждали го пиян до козирката по сред бял ден. Не можел да държи пътя. Пиел от мъка, че Антония ще харчи паричките му с друг.

Вижте снимките с какви софри Антония Петрова отпразнува официалния развод с Бередин в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар