Антония Петрова изненадващо: Отказвам се от развода (Вижте как си я върна Бередин)

Антония Петрова изненадващо: Отказвам се от развода (Вижте как си я върна Бередин)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова потвърди, че се е събрала с мъжа си

Антония Петрова разкара любовника си заради мъжа си

Антония Петрова изненадващо обяви, че се отказва от развода. Миската, която преди няколко седмици обяви, че е подала молба за развод, понеже не обичала руснака Александър Бередин, е променила решението си. Двамата решили да се съберат само месец след като Антония публично обяви раздялата им.

Антония Петрова се събра с Александър Бередин

Антония Петрова се събра с Александър Бередин

След интервюто й в Папараци, руснакът започнал да й изпраща всеки ден цветя и подаръци, с надеждата да я накара да размисли. Антония очевидно е откликнала на ухажването, защото няколко пъти вече се е виждала с Бередин и дори планирала да се върне в общия им дом.

„В мъжа ми харесвам отношението му към мен и това че ме обича повече от всичко на света, дори и от себе си“, казва за съпруга си Антония в последното си интервю за пресата.

„Нямам причини да се развеждам с Антония, не искам това да се случва“, споделя Бередин, който продължава да се бори за любимата си.

Има-няма месец той я зарадвал и с друг подарък – върнал й джипа, който нехранимайковци откраднали от паркинга. Как го е направил само той си знае, но е факт, че с действието си сложил плюс към привличането на Антония към себе си, споделят близките приятели на бизнесмена.

Заради мъжа си Петрова дори зарязала младия си любовник, с когото се хвалеше в последните седмици, предават от Bgdnes.bg.

Причината за раздялата между Антония и Александър и досега не е съвсем ясна. Версията, че руснакът кръшкал редовно, отпадна от само себе си след интервюто, което Мисис Русия даде пред телевизия. В него тя не обясни подробности за разлъката, но според близките й Антония не издържала на тормоза, който й налагал бившият любим, когато се накърка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Антония Петрова изненадващо: Отказвам се от развода (Вижте как си я върна Бередин)”

 1. валя

  Ное. 18. 2016

  Причината за раздялата не е ясна, че се е отказала от развода не е ясно, дали е в позицията тя да взима решенията е тотално неясно, но е ясно, че трябва да се изпишат някакво количество знаци и няколко новини

  Reply to this comment
 2. Рая

  Ное. 19. 2016

  Антония така си прави PR. Като види, че малко позалязва и хоп: „Той ме отвлече“, „Той ме бие“, „Той пие“, „Не го обичам, развеждам се“….
  Но последното би било много опасно, защото заплашва да й отнеме луксозния живот. Затова реши да си седне на д…то. Медиите ще говорят, но хората дали вече не са свикнали на повтарящи се до болка номера?

  Reply to this comment

Добавете коментар