Антония Петрова избухна: Не искам деца, не съм инкубатор!

Гласувайте за статията

Антония Петрова е бясна заради слуховете, че е бременна.

Мис България Антония Петрова категорично опроверга твърдения, че чака дете. Тя не просто не е бременна, но няма и никакво желание да бъде. Нейните цели и идеали явно се разминават от тези на повечето жени, за които най-логичното и важно нещо в живота им е да създадат нов живот и да го отгледат, за да оставят нещо на този свят.

Според Антония Петрова, раждането и родителството не са висша форма на героизъм и не са най-високата точна на реализация и самодоказване, която трябва да достигне. Скандалната миска, която е вманиачена във външния си вид, не желае да пожертва красотата си, която за мнозина е спорна, само за да изпълни репродуктивната си функция.

Господа Бередин без срам и свян признава, че не намира своето място като средностатистическа жена, която се върти по цял ден около печката и е заета единствено с грижи за децата си. Най-фрапиращото в изказването й, което е отговор на слуховете за бременност, е нейното сравнение с инкубатор. Антония Петрова заявява, че не е инкубатор, чиято мисия в живота е да се размножава на всяка цена, пише hotarena.net.

Миската предпочита бохемския живот

Миската предпочита бохемския живот

Миската е категорична, че в следващите няколко години със съпруга й Александър нямат планове да стават родители. Двамата смятат, че в живота има време за всичко, а сега е моментът да грабят с пълни шепи от него. Семейство Бередин предпочитат да пилеят пари по луксозни круизи и да се глезят всячески, а Антония Петрова да парадира с всяка тяхна стъпка и да дразни зложелателите, отколкото да сменят памперси и да трупат позитиви в очите на другите.

С Бередин трудно ще се откажат от купоните

С Бередин трудно ще се откажат от купоните

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар