Антония Петрова захапа новата Мис България: Тамара не заслужава короната! (Вижте как я унижи)

Гласувайте за статията

Антония Петрова реши отново са се отърка в медийното внимание около скандала с новата Мис България.

През миналия уикенд Антония Петрова бе част от журито на конкурса Мис България. Тя оценяваше красавиците заедно с още три носителки на титлата. Разбира се, блондинката не пропусна да блесне, позирайки предизвикателно на сцената със своето фрапиращо тигрово облекло. А след избора на Тамара Георгиева за победителка, тя се оказа застрашена да загуби титлата си Мис Крокодил.

Антония Петрова спечели короната преди осем години. Тогава се превърна на нарицателно за това с какво са се превърнали конкурсите за красота и изкривените представи, водещи до победата. Но след триумфа на Тамара Георгиева и направените асоциации, бившата госпожа Бередин очаквано изрази своята позиция по въпроса.

Миската заяви, че за нея е било привилегия и удоволствие да бъде част от журито на конкурса. Но, нейният избор се е различавал с финалното класиране. Антония Петрова подчерта, че нейната фаворитка не е успяла да влезе в челната петица, за което явно много съжалява. „Да си призная, изборът на победителка не съвпадаше с моя“, заяви Тоца.

Но пък подчерта, че красавиците на второ и трето място „изцяло съответстват“ с нейното мнение. С това свое изказва тя определено се опита да се разграничи от сравненията между нея и Тамара Георгиева. Нещо повече – опита се да се изкара по-красива от нея. Едва ли не, дори Антония Петрова, обявена за Мис Крокодил, не смята, че новата победителка е достойна за короната.

Тамара Георгиева е сравнява с Антония Петрова

Тамара Георгиева е сравнява с Антония Петрова

Перничанката явно е забравила за вълната от недоволство след нейното коронясване. Определено не й прави чест да коментира по подобен начин. Но явно за осемте години от спечеления конкурс е свикнала с хорското мнение и иска да даде урок и на Тамара. А, от друга страна, думите на Антония Петрова засилват слуховете, че и тазгодишния конкурс Мис България е бил нагласен…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар