Антония Петрова захапа бившите на Батинков: Умират от злоба и завист! (Вижте какво каза и за Бередин)

Гласувайте за статията

Антония Петрова не пропусна да се заяде с бившите на новия си мъж

Антония Петрова е убедена, че бившите на Батинков умират от завист заради сватбата им

Антония Петрова захапа бившите на Ивайло Батинков. Само дни след като се омъжи за втория си съпруг, Мис България 2009 с охота разговаря за сватбата им, както и за купищата негативизъм, които се изсипаха по неин адрес.

Тя е категорична, че и двамата с новия ѝ съпруг Ивайло Батинков имат много зложелатели. Антония е убедена, че нейните бивши, както и бившите на Батинков, са в основата на злонамерените слухове по адрес на връзката им.

“И двамата сме много търсени и харесвани, колкото и нескромно да звучи. Доста хора се разстроиха от сватбата ни,” отсича Антония. “Когато той покани свои приятели от детството, всички казаха, че докато не го видят с халка, няма да повярват, че се е оженил. И го питаха как се е дал за един месец, като 39 години никоя не го е вързала, а е имало куп желаещи. Злобата и клюките си обяснявам именно с тези бивши връзки.” – клъвна Антония кандидатките да заведат бизнесмена до олтара.

Антония Петрова и Ивайло Батинков сватба

Снимка: slava.bg

Тя и бившият ѝ съпруг Александър Бередин не поддържат никакви отношения, тъй като по думите ѝ на него му било трудно да приеме настоящата ситуация.

Петрова адресира и слуховете, че Батинков всъщност не бил в добро финансово състояние и че сватбата им струвала едва 5000 лв.

“Ако пък са толкова важни цифрите, мога да кажа, че само прическата и гримът ми струваха около 5000. Сватбата беше 3 дни в Гърция, поехме разходите за всички гости. Не знам как ги измислиха тези 5000 лева” – в своя типичен стил изтъква миската.

Антония разкрива и че е консервативна по отношение на семейството. Не би родила дете без брак. Тя споделя пред Уикенд, че и двамата с Ивайло искат да имат общи деца и това е една от причините в момента да се подготвят да напуснат апартамента си и да се нанесат в къща, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар