Антония Петрова затапи Виолина: Аз съм истинска Мис България (Фото)

Гласувайте за статията

Антония Петрова не пропусна да се намеси в поредния горещ скандал, макар и задочно.

В последните дни най-актуалната миска не е Антония Петрова, а Виолина Анчева. Тя предизвика огромен скандал с представянето си на конкурса Мис Вселена. На финала му се появи с доста провокативен костюм. Той уж имаше да цел да представи едновременно красотата й и националната ни идентичност, но видимо се провали с тази задача.

Цялото това внимание върху миската, зад чийто гръб застана и Маги Вълчанова, явно не се е харесало на Антония Петрова. Тя този път пропусна да изкаже компетентното си мнение публично. Но нищо чудно скоро да бъде поканена в някое тв предаване, за да се изкаже критично. Преди това обаче, направи тънък намек на Виолина коя е по-добрата миска.

На фона на грандиозния скандал в модните среди, Мис България от Перник предприе първия си хитър ход от доста време насам. Тя публикува свои снимки в народна носия. На тях е в компанията на няколко баби. те също са пременени в традиционни български дрехи. Не може да се отрече, че Антония Петрова изглежда доста добре с престилка и забрадка на главата.

За първи път от доста време тя публикува фотоси, в които залага на оригиналност, а не на провокация. Въпреки че тя е скритият смисъл на фотосесията, който мнозина бързо откриха. Успяха и да преценят, че Мис България определено би се справила по-добре със задачата да представи традиционната българка.

Виолина сподели разочарованието си от критиките, които получи от сънародниците си. Със сигурност нейното представяне на Мис Вселена ще остане запомнящо се, но с отрицателен знак пред страната ни. А Антония Петрова успя да извлече максимум дивиденти и за първи път от доста време мнозина й се възхитиха, вместо да я критикуват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар