Антония Петрова заряза любовника си за Коледа (Вижте как отбеляза празника)

Гласувайте за статията

Антония Петрова посрещна Коледа в лукс, но без мъж до себе си.

Тази Коледа за Антония Петрова не мина без традиционната фотосесия, но снимките издадоха една подробност от личния й свят. Докато навсякъде се тръбеше за скъпоструващия й и скандален развод с Александър Бередин, миската се уреди с таен любовник. Неангажиращата й връзка сякаш успя да прерасне в нещо по-сериозно и преди дни тя запозна новия си любим с родителите.

Естественото продължение на събитията би било влюбените да посрещнат заедно едни приказни празници. Но не! Антония Петрова посрещна Коледа в компанията на родителите си в розовия им палат в Перник. Именно там до миналата година тя се връщаше с Бередин. Сега, обаче, мъжът до нея не заслужи честта да седне на отрупаната с ястия маса на семейството.

Този път миската се щракна за спомен само с майка си и баща си, които са й голямо опора по време на развода. Въпреки се познават новото гадже на дъщеря си, те са я посъветвали да не се впуска в прекалено дълбоки връзки преди да се е разделила окончателно с руснака, защото е доста объркана в момента. А когато на човек му е трудно, какво по-хубаво от това да отиде при родителите си.

И тази Коледа Антония Петрова се нарежда сред известните личности с най-пищна празнична украса и трапеза. Може да са били само трима около масата, но на нея има ядене колкото за десетима! Елхата и декорацията из къщата кореспондира с преобладаващия цвят в просторната къща – розовото.

Антония Петрова е щастлива и без мъж

Антония Петрова е щастлива и без мъж

Подаръците също са безброй, а миската като малко дете се е вълнувала да ги отвори и да види с какво са я зарадвали мама и тате тази година. Е, определено не може да се оплаче от родители. Интересното сега е дали Антония Петрова ще посрещне новата година с новата с любов или ще я остави на старата страница, която ще затвори завинаги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар