Антония Петрова зарязана и от любовника (Вижте как дразни Бередин)

Гласувайте за статията

Антония Петрова отново е необвързана и като развързана.

Антония Петрова е сменила любовния си статус на „необвързана“ и вилнее като за последно по дискотеките. След като стана ясно, че с все още официалния й съпруг Александър Бередин са в процес на развод, миската реши да го подразни и оповести във фейсбук, че е в нова връзка. Тя не се спря да публикува снимки, с които загатва, че има мъж до нея, но така и не стана ясно кой е той. След всички романтични фотоси и екскурзии, приказката на блондинката от Перник май е приключила.

Щом е била зарязана и от любовника си, Антония Петрова започнала да преосмисля развода си и стигнала до извода, че той май не е най-добрата идея, особено от гледна точка на финансовото й състояние. Останал без мъж до себе си, който да задоволява капризите й, миската започнала да увърта на Бередин, че все пак може да преодолеят различията и да не стигат до съдебната зала, където да се гледа делото им за развод.

Руснакът обаче бил доста щастлив от идеята да се раздели с българската си съпруга и не веднъж демонстрира как празнува и полива предстоящия край на брака си със солидни количества алкохол и млади и засукани мадами. Бередин категорично порязал мераците на Антония Петрова да се съберат отново и й дал да се разбере, че без нея си му е супер.

Антония Петрова съвсем му е отпуснала края

Антония Петрова съвсем му е отпуснала края

Това до такава степен вбесило миската, че сега тя е готова на всякакви отчаяни ходове, само и само да убеди мъжа си, че решението му не е правилно. Основната й стратегия включва куп разголени снимки в социалните мрежи, на които демонстрира фигурата си и най-вече новия силикон, с който се обзаведе след раздялата с руснака. По фотосите си личи, че Антония Петрова го раздава не по-малко разюздано от съпруга си и докато и двамата си правят напук, за брака им определено няма бъдеще.

toca2 toca1

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Антония Петрова зарязана и от любовника (Вижте как дразни Бередин)”

  1. колю

    Ное. 16. 2016

    Стара чанта вече, силикон- миликон, не помагат!

    Reply to this comment

Добавете коментар