Антония Петрова заприлича на чучело заради новия си (Фото без грим)

Гласувайте за статията

Антония Петрова коренно промени имиджа си и начина на живот.

Откакто не е госпожа Бередин и си хвана по-бедно гадже, Антония Петрова свиква постепенно с различния лайфстайл, който й е наложен. Тя на бърза ръка се раздели със скъпите и бляскави бижута и марковите тоалети за хиляди. Наложи й се и да редуцира до минимум козметичните процедури, а ефектът от това е на лице.

Миската вече не ходи по скъпи курорти и екзотични дестинации, а се задоволява със съседна Гърция. Там, все пак си позволява известен лукс, но само колкото е по джоба на новия й. А той няма възможностите на Александър Бередин. Затова Антония Петрова доста е стеснила чергата, на която се разпростира. А и някак и визията й вече отговаря на петзвезден лукс.

На новия мъж до перничанката явно никак не му се е нравела предишната й визия. Тя имаше навика да се гримира като за маскарад дори в ежедневието. А, напоследък, все по-често публикува свои снимки без грим! Разбира се, за една миска това е върховно постижение. Но, в случая на Антония Петрова, си е чист автогол…

Тя буквално стресира с визията си, качена на планински велосипед. Явно блондинката се е отдала на здравословен начин на живот в стил „Назад към природата“. А част от него не е суетата, която е контролираше до скоро.

Антония Петрова е като анимационен герой без грим

Антония Петрова е като анимационен герой без грим

Миската позира на фона на морето по спортно екипче, с вързана коса и шапка с козирка. Веднага се набиват на очи стърчащите й уши и не особено лицеприятната й фасада. Все пак, трябва да се радваме, че е шапката, иначе гледката щеше да е още по-кофти! Явно за Антония Петрова вече е важно само мъжът до нея да я харесва и не плаща данък обществено мнение. В това няма лошо, но целият й бляскав имидж се сгромоляса, и то по нейна вина…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар