Антония Петрова заживя с новия си (Вижте в какъв лукс се ширят)

Гласувайте за статията

Миската Антония Петрова отново се уреди с разточителен живот.

Слуховете, че новият любим на Антония Петрова не е от най-заможните май ще се окажат неверни. Блондинката и мистериозният бизнесмен Николай поддържат връзка от няколко месеца, но явно тя е започнала да се задълбочава. От известно време тя се е пренесла в неговия дом, но предпочита да запази този факт в тайна.

Антония Петрова винаги е обичала да привлича вниманието в социалните мрежи върху себе си, парадирайки с лукс. Напоследък, обаче, замени петзвездните хотели с почивки сред природата. Оказва се, че причината за това не е невъзможността на новия на миската да я глези, както го правеше Бередин. Просто има такива интереси.

А, иначе, Николай и любимата му се купят в истински лукс в неговия имот в покрайнините на София. Антония Петрова вече се похвали с няколко снимки в градинско джакузи с чаша шампанско в ръка и загледана към столицата, която се вижда в целия си блясък. Просторният двор е целият в райграс, а на средата му е кацнал СПА оазисът – любимото място на новонастанилата се миска.

Според запознати, само за този кът Николай се е бръкнал с близо 20 бона. Засега можем само да си представяме какъв е самият имот, в който се е изнесла перничанката. Имайки се предвид, че от години е свикнала да живее в палати, надали ще се забута в някоя схлупена къщурка, пише hotarena.net.

Антония Петрова е царица в нов палат

Антония Петрова е царица в нов палат

И няма как да не признаем, че Антония Петрова и този път удари кьоравото! Засега предпочита да не парадира с новата си връзка и с факта, че двамата живеят заедно. Това ще продължи вероятно до окончателния край на развода с Бередин. А след това, нищо чудно отново да й се прииска да бъде булка!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар