Антония Петрова заведе бебето на Тасос (Миската в топ форма по бански – Снимки)

Гласувайте за статията

Антония Петрова с бебето на плажа, миската в отлична форма на остров Тасос

Антония Петрова се похвали как е изкарала дългите празници. В личния си профил в Инстаграм изобилства от снимки на госпожа Батинкова и цялото й семейство заедно с малкия Благовест.

Миската, която се възстанови бързо след раждането и влезе в топ форма заведе бебето на плажа. Семейството случи на хубаво време в южната ни съседка и откри сезона. Тя демонстрира перфектната си форма с няколко различни бански. И наистина можем да кажем, че по нищо не личи да е раждала скоро.

Снимка: Инстаграм

Мис България призна, че мъника обича да пътува и не й е правил проблеми. Явно, че като мама и татко хлапето ще е почитател на екзотичните пътешествия.

Снимка: Инстаграм

Антония разкри, че за Великденските празници, деня на труда и Гергьовден семейството й е направило една дълга почивка. Завели бебето на мястото където миналото лято сключиха брак в Порто Елея. Посетили остров Тасос и още няколко красиви места.

Снимка: Инстаграм

Компания на младите направили родителите на миската. Които са на седмото небе след раждането на първия си внук. Красавицата признава, че на това му се вика пълно щастие когато в семейството цари любов и разбирателство.

Снимка: Инстаграм

Малко преди почивката в Гърция Мисис Русия 2012 пък заведе Бест Батинков във Велико Търново. Където му показа българските забележителности, предават от tialoto.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар