Антония Петрова се изфука с почивка в Сицилия (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

След научната публикация явно е време за почивка

 

Антония Петрова, по-известна като „Мис Крокодил” се кефи на почивка като в приказките.

Напук на всички завистници и недоброжелатели, русокоската не дава вид изобщо да е депресирана от злите коментари по свой адрес. Напротив!

Ето къде се радва на слънцето Антония Петрова

Ето къде се радва на слънцето Антония Петрова

След научната публикация, с която тя не само се изфука, а и нарече феновете си недостатъчно умни, за да я схванат, сега намери нов повод за фръцкане. Моделката показва телесата си излегната на слънце сред красивия плаж-остров в подножието на курортното градче Таормина в Сицилия, Италия.

Самата тя споделя във „Фейсбук” колко е запленена от природата на уникалното кътче от света:

„Гледката наистина е живописна и всеки художник или фотограф би се изкушил да я увековечи – стръмен, скалист бряг, тюркоазено море, екзотична растителност и остров, до който можеш да стигнеш, ходейки по водата и по крайбрежната ивица!”

 

Антония Петрова е в компанията на своята половинка Александър Бередин и по широките им усмивки личи, че си прекарват отлично.

На повечето от снимките Антония се кипри по бански или къси панталонки. „Сигурно иска да подразни всички, които я оплюха за целулита по дупето и краката й“, подозират с насмешка запознати с нейните лични провокации.

Може пък този път визията й толкова да се хареса на околните, че най-после да се оттърве дори от прякора си на земноводен хищник?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар