Антония Петрова вързана с железен предбрачен договор (Вижте как я прецакал Батинков)

Гласувайте за статията

Антония Петрова прецакана от съпруга си със железен договор, миската няма да получи нищо при развод

Антония Петрова, която изглежда за първи път е много влюбена се оказва, че се е прецакала преди сватбата. Ивайло Батинков така добре се е подсигурил със стабилен предбрачен договор, че ако се разведат миската ще остане с празни ръце и няма да отмъкне нищо от бизнеса му.

Госпожа Батинкова нямала право да има претенции върху имотите му, а дори нямало да получи и лев издръжка ако се докаже, че тя е изневерила на съпруга си.

Снимка: Инстаграм

Ако пък виновникът за развода е Иво Батинков щяла да има издръжка и то прилична. Това е единственото позитивно нещо в предбрачното споразумение между съпрузите.

Както е известно Антония е юрист по професия и не била съгласна с подписаният от нея договор. Но просто била прекарана тъй като датата на венчавката била обявена. А пък и тя вече била бременна.

Според нейни дружки, които са възмутени моделката била оставена без право на избор и смятат, че половинката й в постъпила долно и мръснишки.

Говори се, че Батинков бил обработен от родителите си. Те не харесвали бъдещата си снаха защото смятали, че е златотърсачка и не е влюбена в Иво, а иска парите му. Пък и е всеизвестен факт, че Антония ошушка руския си съпруг милионер. Като при развода му отмъкна 10 милиона долара. След, което Бередин се пропи.

Майката и бащата на Ивало Батинсков се притеснили, че Мис България ще фалира сина им като му приложи подобна схема. Така, че Антония Петрова след като е подписала такова брачно споразумение няма да й дойде мисъл за развод, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар