Антония Петрова връзва Бередин с бебе (Бременна ли е)

Гласувайте за статията

Антония Петрова и съпругът й Александър Бередин са в очакване на първото си дете!

Според настойчиви слухове, Мис България Антония Петрова се е решила на голямата крачка да стане майка. Тя все още е в началото на бременността и е споделила щастливата новина само с най-близките си, защото се притеснява от лоши очи. Както е известно, миската не се радва на особено одобрение и често си навлича гнева на зрителите и потребителите на социалните мрежи.

Именно по снимките на Антония Петрова обаче се забелязва промяната в нея. Тя е по-щастлива от всякога, усмихната до уши и се е разхубавила, което е характерно за жените, които очакват дете. Освен това близките й споделят, че тя е станала истински чревоугодник, а до скоро е брояла всеки грам и калория.

Именно фигурата, която така стриктно поддържа и с която не спира да се хвали, е била причината да не се иска да забременее досега. Антония обаче е усетила, че може да си остане слаба, но сама, и затова е направила този компромис с външния си вид.

Съпругът й Александър Бередин е инициатор на идеята за наследник. Той отдавна обяснявал на Антония Петрова, че трябва да имат дете, което да наследи богатството му. Миската обаче не вземала думите му насериозно. Постепенно скандали в семейството все повече зачестявали и пропастта помежду им ставала все по-голяма, пише slava.bg.

Антония сияе в Москва

Антония сияе в Москва

В последно време Антония и Александър рядко демонстрират любовта си както преди. Усетила, че нещата отиват на развод, Петрова осъзнала, че ако иска да съхрани брака и финансовата си обезпеченост, трябва да стане майка в най-скоро време. Тя изпълнила желанието на съпруга си, въпреки че въобще не й се искало да заменя гримовете и прическите с памперси и кърмене. Бередин все повече се съмнявал дали Антония Петрова не го използва заради парите и тя трябвало да докаже любовта си забременявайки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар