Антония Петрова вози сина си в столче за кола за 600 лв (Вижте как го глези)

Гласувайте за статията

Антония Петрова глези сина си като малък принц, вози го в столче на „Ферари”

Антония Петрова показва, че сина й Бест е най-глезеното звездно бебе. Мъникът, който стана скоро на седем  месеца е получил първото си „Ферари”.

Е, не е спортен автомобил, а столче за кола. На което моделката го вози. Но пък и цената му е доста солена. Бебешкото луксозно возило се продава за 660 лева или за 340 евро, предават от trud.bg. Интересно е и посланието, което младата майка написа в социалната мрежа.

Благовет Батинков Снимка: Инстаграм

Антония отбелязва, че това е първото „Ферари” на Бест Батинков. Като му пожелава през живота си да има още много спортни коли и кабриолети. На снимките в Инстаграм можем да се насладим на момченцето. Което гордо позира в новото си столче. А зад него се вижда престижната марка на световноизвестният производител на спорни коли.

Синът на Антония Петрова нейно копие
нимка: Инстаграм

Освен, че го отрупва със скъпарски подаръци миската с дългите крака води Благовест винаги със себе си. Още от малък той е голям пътешественик. Освен из България бебето ходи и из Европа.

От кадрите в личния профил на моделката в социалната мрежа можем да установим, че сина на Антония Петрова й е одрал кожата. От сега се вижда, че прилича на известната си майка и е голям сладур.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар