Антония Петрова бяга от България (Няма да повярвате защо се маха)

Гласувайте за статията

Миската Антония Петрова е решила да емигрира от родината си.

От близо месец Антония Петрова се подвизава в Турция и май там ще си остане за постоянно! Мис България все повече се самонавива, че мястото й не е в страната, където стана първа по красота, след това и обект на жестока гавра. Госпожа Бередин явно е осъзнала, че няма да успее да просперира и у нас, където не е особено харесвана, а и общото мнение е, че не е толкова красива, за колкото тя се има. Това е накрало Антония Петрова да се огорчи от сънародниците си и да потърси своето място под слънцето, където ще се чувства истински харесвана и красива.

Преди няколко години тя спечели леко съмнителен конкурс за омъжени жени в Русия, с който си навлече още повече гнева на българите. След като изживя своя кратък миг на слава в родината на съпруга си, сега Антония се е е прицелила в страна с различен бит и култура – Турция. Петрова е останала истински очарована от Истанбул и дава мило и драго да смени смени местожителството си именно в космополитния град.

Сега миската се е нахъсала да „покори“ местния пазар, но не откъм модната индустрия, а чрез телевизията. Тя се надява да успее да си издейства някое местенце в местен канал, а самочувствието й стига до там, че никак не се притеснява, че не знае езика. За да компенсира този свой минус, тя била готова дори да приеме мюсюлманството, с което обаче ще трябва да попромени начина си на живот, пише slava.bg.

Антония Петрова се влюби в Истанбул

В момента основното занимание на Антония в Истанбул и да обикаля по бутиците и да се възхищава на модното разнообразие, което скромната й родина не предлага. Тя дори е нарекла България „глуха провинция“ и все по-настоятелно убеждавала Александър Бередин да се изнесат в турската столица, за да може модните тенденции да са й на една ръка разстояние. Антония Петрова все още е в обмисляне на плана си за действие как да накара местните да я забележат и се надява да успее да си изгради имидж, по-положителен от този в България.

toca istanbul toca turciq 1

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар