Антония Петрова без пари за Малдивите, залъгва с изтъркани снимки (Как се изложи?)

Гласувайте за статията

Антония Петрова завидя на актуалните красавици и се изложи зверски.

Зимата е сезонът, в който куп родни красавици, с изключение на Антония Петрова, стягат куфарите за топлите места и се фукат с перфектни тела. То не бяха Николета Лозанова, Венета Харизанова, Моника Валериева и куп други. А Мис България скромно покара ски в Банско и след това предприе една доста странна стратегия.

В последните дни Антония Петрова залива социалните мрежи със свои снимки по бански от лазурни плажове. На тях, разбира се, акцентът пада върху пищния й бюст и орловите нокти. Но, почакайте, не ви ли изглеждат малко познати тези кадри? Точно така! Снимките доста подозрително приличат на тези, които блондинката споделяше щедро през изминалото лято.

Тогава тя бе на почивка в скромната Гърция и не спря да се чекне по тамошните плажове. Тя успя и да загатне, че има нов любовник, които така и не излезе от неизвестността. Явно носталгията е налегнала Антония Петрова, както и финансовата криза. Откакто не живее с Александър Бередин, тя определено не може да си позволи предишния царски живот. Преди с него обикаляха света, а сега тя се ограничава до родните ски курорти.

И все пак, за да не остане по-назад от другите красавици, които има кой да ги заведе на Малдивите и в Дубай, Антония Петрова разчупи родните ледове с палавите си, но изтъркани до болка снимки по бански. Измамата веднага бе разкрита от последователите на миската и някои започнаха да се шегуват, че претопля старата манджа, пише hotarena.net.

Антония Петрова се размечта за плаж и море

Антония Петрова се размечта за плаж и море

Явно Тоца съвсем предвидливо си е запазила някоя и друга снимка в резерв, за да има с какво да си пълни профилите, когато закъса за актуални снимки. Е, това време дойде и сега резилът е пълен. Да се чуди човек да й се подиграва ли на Антония Петрова или да я съжалява…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар