Антония Петрова чака бебе?

Гласувайте за статията

Мис България 2009 пусна коремче, май чака бебе

Най-обсъжданата мис България изглежда е бременна. Антония Петрова се похвали с нова фотосесия, на която демонстрира закръглено коремче. Миската с претенции за най-перфектните мерки в света се похвали с актуална фотосесия от Русия. На която обаче ясно се вижда, че фигурата й доста се е закръглила.

Тоца чака бебе?

Тоца чака бебе?

Във форумите веднага се появи информация, че Антония е бременна и скоро ще става майка. „Хайде, врече й е вече, остарява“, коментират интернет потребители. Отпуснатото коремче на блондинката даде повод за множество коментари. А форумци се надяват, че покрай бременността си моделката ще поограничи и медийните си изяви.

Моделката пусна коремче

Моделката пусна коремче

Самата Антония не пропусна да се похвали, че въпреки очевидно закръглената си талия, все още има хубави крака. Моделката дори засне фотосесия, на която ясно изпъкваше големият й корем.

Засега Антония не е потвърдила новината, че ще става майка, но светски клюкари говорят, че в последно време фигурата й е понаедряла. Изглежда моделката ще се прости с „перфектната“ си талия, както повечето бъдещи майки.

От друга страна форумци се надяват покрай бебето моделката да се кротне и да спре да прибягва до екшън изпълнения, за да привлече вниманието. Припомняме ви, че миналата година тя симулира отвличането си от съпруга си, а издирването й от полицията струваше доста средства на данъкоплатците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар