Антония Петрова аут от Папараци (Миската с нов провал като водеща)

Гласувайте за статията

Антония Петрова се провали с втория си опит да се прави на водеща

Рубриката на двете Мис България Антония Петрова и Жени Калканджиева в предаването „Папараци” не се появява на екран вече месец.

В началото на новия телевизионен сезон през есента двете Мис България станаха ководещи и разискваха различни женски и светски драми в студиото на единствения телевизионен таблоид в България заедно с репортерката Бети Методиева. И докато най-красивата репортерка в тв.ефира продължава да е част от шоуто, то Калканджиева и Петрова са аут.

Антония Петрова Папараци

Снимка: HotNews

Това не е първи злощастен опит на Антония Батинкова в ефира, защото преди години тя бе водеща на предаване по Канал 3, което се задържа също само няколко месеца. Последната поява на трите в „Папараци” съвпадна със скандала между Калканджиева и Миглена Каканашева по време на седмицата на модата.

Тогава Мис България напомни на висок глас на дизайнерката, че е осъдена условно заради застрахователна измама и я обвини в двуличие, докато тя от сцената призоваваше за благотворителност, пише hotnews.bg.

В „Папараци” Калканджиева обясни защо е вдигнала скандала, а Мегз веднага се ожали, че е била цензурирана от предаването и нейната дума не се е чула както трябва. Дали пък Мегз все пак не взе главата на Калканджиева като водеща?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар