Антонио на Ромина Тасевска с приказно парти за РД (Вижте снимки от празника)

Гласувайте за статията

Антонио на Ромина Тасевска стана на годинка, миската му спретна приказен рожден ден

Антонио на Ромина Тасевска, който е третото дете на красивата Мис България навърши годинка. Хубавицата, която много бързо от модел се преквалифицира в многодетна майка му организира празник за чудо и приказ.

Голямото семейство от години живее в Тайланд където таткото играе в местен клуб. Третото бебе на Ромина се роди там точно преди година. Цялата фамилия се включи да организира незабравимо тържество на най-малкия член.

Тасевска пак се прояви като майка за пример. Тя е далеч от всякаква суета и се погрижи малкия бонбон да се чувства като истински малък принц.

Миската сама приготвила всичките вкусотии за гостите и техните деца. Тати Дарко и по-големите Дария и Давид помагали в украсата. Единствено тортата била поръчана. Но Антонио я нападнал веднага. Малкия бебок целия се омазал до ушите с крем. Не обърнал внимание даже на свещичката. Но баткото я духнал вместо него за да се спази традицията. Като изревнувал, че това не е неговия рожден ден.

Най-голямата от трите деца Дария изненадала малкото си братче с изработена от нея картичка с балончета и сърчица, предават от hotarena.net.

Ромина споделя, че най-малкото й дете расте като най-дебелото й бебче. Но пък се развива по-бързо от кака си и батко си. Проходил по-рано от тях. И вече се научил да им върти номера като се преструва, че плаче за да му обърнат по-голямо внимание.

Още е рано да се каже на кого прилича Антонио. Но на прощапулника си веднага грабнал топката. Баща му си е наумил да го прави футболист като него.

Вижте видеото с първите стъпки на малкото юначе!

Генът си е ген ⚽🤗 #firststeps #lovefootball

A post shared by Romina Andonova-Tasevska (@rominaandonova) on

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар