Антонио на Ромина Тасевска й одра кожата (Ново фото на бебето)

Антонио на Ромина Тасевска й одра кожата (Ново фото на бебето)
3 (60%) 1 vote

Ромина Тасевска умили мрежата, пусна фото с бебето Антонио, миската е горда с третото си дете

Миската Ромина Тасевска като горда майка се похвали с бебето Антонио. Малкия сладур проплака на 15 февруари. И вече е звезда в социалната мрежа. Сладура е одрал кожата на красивата си майка. Позира до нея все едно усеща, че го снимат.Ромина Тасевска и Антонио

Очарователният бебок е третото дете на миската Ромина Тасевска и нейния благоверен съпруг футболиста Дарко Тасевски. Антонио се пръкна в Банкок. Където многолюдното семейство се  е устроило добре. Дарко е звезда в местния отбор „Банкок Глас”, пише blife.bg. Затова фамилията отглежда трите си деца там. Но условията в Тайланд са прекрасни, хвали се бившата Мис България.

Въпреки, че и трите бременности на Ромина бяха тежки тя не се поколеба да има три деца. След раждането на Антонио тя изглежда с идеални мерки. Възвърнала си е спортната фигура. Никой не може да повярва, че е многодетна мама.

Носителката на титлата Мис България призна, че няма намерения да се завръща на модния подиум. Но това не й пречи да изглежда перфектно и да поддържа манекенски външен вид. По всичко личи, че усилията й да се храни здравословно са увенчани с успех. Тя е същата красавица като преди. Дори е станала още по-красива. Заради одухотвореното излъчване, че е щастлива майка на цели три съкровища.

Ромина Тасевска има собствени планове за бъдещото си развитие. Тя е намислила да се занимава с изготвяне на диети. Първо ще завърши магистратурата си по биология. А после ще се пробва в бизнеса с изготвяне на здравословни хранителни режими за отслабване и поддържане на перфектно тяло.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар