Антонина скочи срещу Златка Блек: Тя е пълна простакеса

Гласувайте за статията

Нова война на път да разтресе поп фолка, Антонина пак обиди Златка Димитрова

Фолк певицата Антонина отново захапа Златка Димитрова. След като преди няколко седмици захапа плеймейтката, като заяви в свое интервю пред известно издание, че в песента си „Шматка“ е подиграла именно нея, Златка Райкова и Андреа, брюнетката побесня. И скочи срещу певицата.

Антонина нарече Черната Златка проста

Антонина нарече Черната Златка проста

Моделката написа на стената си в социалната мрежа, че Антонина има много хляб да изяде, за да достигне нейната популярност. И че дори не е чувала за тази изпълнителка и песните й. В отговор фолк певицата също не й остана длъжна. И нарече Златка „простакеса“.

„Не са ми изобщо важни, че да им посвещавам песни. Понеже съм възпитан човек, няма да коментирам просташките изрази, с които Черната Златка е коментирала тази ситуация. Просто ще премълча, защото не ме вълнува“, заяви Антонина в интервю за „Блясък“.

Фолк певицата обаче изненадващо забрави какъв коментар направи преди няколко седмици по повод песента си „Шматка“. Тогава Антонина заяви, че смята Златка Блек и двете блондинки за „сериозен проблем на нашето общество“. И допълни, че в песента си се отнася с ирония към тях–подигравайки се на напъните им да се правят на звезди и певици. А също и че готви нов проект в който пак смята да осмее трите хубавици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Антонина скочи срещу Златка Блек: Тя е пълна простакеса”

  1. Mila Ivanova

    окт. 05. 2012

    Майчице мила? WTF?

    Reply to this comment

Добавете коментар