април 19, 2024

Антоанет Пепе чака бебе и от сина на Иво Карамански? (Влогърката се запозна със семейството му – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/antoanet-pepe-chaka-bebe-i-ot-sina-na-ivo-karamanski-vlogarkata-se-zapozna-sas-semeystvoto-mu-podrobnosti/166738 Kliuki.net
Антоанет Пепе чака бебе и от сина на Иво Карамански? (Влогърката се запозна със семейството му – Подробности)

Антоанет Пепе сериозно е решила да направи от сина на Иво Карамански татко

Многодетната майка, която е с цели седем години по-голяма от новото си гадже, вече се познава със семейството му. Отношенията им се развиват с бързо темпо и е много вероятно бебе №4 скоро да се появи на хоризонта. Двойката не страда от каквито и да било скрупули, а Иво Карамански-младши не се интересува особено от “утежняващите” обстоятелства в новата си връзка.

Макар и във все още “крехка” възраст, той не си поплюва с жените. И както си беше сам като кукувица, днес вече се фука със сериозно гадже. Влюбените са заедно от няколко месеца и по всичко личи, че връзката им се развива повече от успешно. На всичкото отгоре младокът печели точки и по друг параграф. Избраницата му реално му е кака и е с цели седем години по-възрастна от него. За капак вече е и напред с материала по отношение на наследниците си, защото има цели три деца. Доколко синът на Иво Карамански е доволен от така стеклите се обстоятелства, не става ясно. Ако нещата се развиват с подобни темпове, нищо чудно съвсем скоро Антоанет Пепе да роди поредното дете. Е, поне ще е сигурна, че може да разчита на свекъра и свекървата в грижите за него.

Източник: hotarena.net