Анси и Марти от Един за друг мечтаят за сватба и детенце (Как живеят след края на шоуто – Снимки)

Гласувайте за статията

Двойката не случайно стана любима на зрителите на шоуто с романтична нотка

Анси и Марти от Един за друг се харесаха на зрителите на романтичното шоу и определено има причина за това. Двамата са много влюбени един в друг, млади са, независими и работещи. А освен това за  разлика от някои двойки, които се разделиха след края на формата, тя мислят и вървят заедно в една посока.

От публикациите на Анси в Инстаграм се вижда, че и двамата мечтаят да вдигнат сватба, а след това да имат и свое дете. Красавицата смята, че това е най-естествения завършек на любовната им приказка и няма търпение това да им се случи.

View this post on Instagram

A post shared by ❤️𝔸𝕟𝕤𝕤𝕚 𝕒𝕟𝕕 𝕄𝕒𝕣𝕥𝕚❤️ (@anssi_and_marti_official)

Тя е голяма оптимистка и знае, че след всяко лошо нещо идва нещо много по-хубаво.

Анселита повдигна завесата на семейния си живот с Мартин и признава, че отношенията им са много балансирани. И не се карат. Имат само спорове, които решават с взаимни отстъпки. Но понякога понеже и двамата са инатливи се  сърдят един на друг. Така обаче се случва често при тези, които са влюбени и много се обичат.

Анси, която е маникюристка сама изкарва парите си изповядва теорията, че всяка жена трябва да не е зависима от половинката си, а когато се появи детето са необходими доста средства за неговото отглеждане и възпитание, категорична е тя, предават от vbox7.com.

Тази двойка доказа, че наистина са родени един за друг!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар