Ани Хоанг мъсти на Моника заради Люси: Лицемерка, която краде мъже!

Ани Хоанг мъсти на Моника заради Люси: Лицемерка, която краде мъже!
5 (100%) 1 vote

Ани Хоанг скочи яростно срещу моделката заради нападките й към Люси Иларионов

Ани Хоанг унижи жестоко Моника задето обиди половинката й

Ани Хоанг скочи яростно срещу Моника Валериева. Въпрос на време беше половинката на Люси Иларионов да се намеси в конфликта, който се разрази между режисьора и моделката. Естествено, за да защити гаджето си. В интервю за вестник „Шоу“ певицата в прав текст обижда Валериева, наричайки я крадла на чужди мъже.

Ани Хоанг унижи Моника Валериева

Ани Хоанг унижи Моника Валериева

„Каква е тази, с какво е известна? Парадира с ремонтираната си външност, с показването на голото си тяло и с краденето на чужди мъже“, избесня пайнерката.

И продължава с гневната си тирада заради нещата, които любовницата на Валери Божинов наприказва за половинката й. А също и за колежката й Преслава. „Нищо стойностно не е тя, а критикува хора с кариера и постижения“, недоумява Хоанг.

Допълвайки, че моделката е просто някакво си момиче от Дупница, драпащо за слава, научиха от hotarena.net. Ани Хоанг е категорична, че преди влизането им във ВИП Брадър, между Моника и Люси не е имало сметки за уреждане. И режисьорът дори я е снимал преди участието им в риалитито. Заради което Хоанг определи поведението на Моника като лицемерно.

В същото беше обвинена моделката и от останалите звездни съквартиранти. Заради начина, по който обиди зад гърбовете им Люси и Катрин Вачева, а впоследствие се опита да имитира паник атака, за да отклони вниманието от себе си. Само дето никой не се върза на театъра й.

И за капак обвини ВИП Брадър, че бил манипулирал думите й, с които нарича Вачева „травестит“ и се чуди коя нормална жена би се хванала с Люси заради отвратителния му нрав.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар