Ани Хоанг зашлеви Моника: Лъжкиньо, под нивото си ми!

Гласувайте за статията

Ани Хоанг би ужасни шамари на Моника Валериева

Ани Хоанг удари ужасен шамар на Моника Валериева. Както е известно, двете са във война, след като певицата записа парче под надслов“…. като Моника“. Циничният текст със същия успех можеше да се отнесе и към нашумялата напоследък Моника Люински и още няколко нейни съменнички, хванати да съгрешават с чужди мъже. Но именно родната манекенка се разпозна в него.

Валериева дори обяви, че Люси и Ани Хоанг си правят реклама на нейн гръб, а те от своя страна заявиха, че тя лъже и то най-нагло.

„Много е тъжно, че Моника Валериева се разпозна като жената от клипа. А също толкова абсурдно е, да мисли, че бихме си правили реклама на нейн гръб. Тя е много под нивото ми“, заяви Ани Хоанг.

Певицата отново отрече парчето да има нещо общо с неприятелката на Люси Иларионов. „Просто исках да направя нещо различно, да изляза извън зоната на комфорт. Да не говорим, че досега не съм записваха хип-хоп хитове“, коментира още изпълнителката.

Тя твърдо заяви, че между Люси и Моника делото продължава, но искът от 140 000 лв й се вижда абсурдно висок. И не вярва моделката да получи желаната сума.

Певицата също така уличи Валериева в лъжа, твърдейки, че е вдигнала твърде много шум около себе си, използвайки клипа.

„Тя излъга най-нагло. Митко Димитров не й е звънял за парчето, тя се е обаждала във фирмата. Заплашвала да ни съди, твърдяла, че сме й уронвали престижа… А пред медиите излезе с твърдение, че едва ли не той й е звънял да й се извинява“, допълни Ани Хоанг.

Певицата опроверга и слуховете, че заради песента ще бъде уволнена от „Пайнер“. „Няма такова нещо. Продължаваме да работим, на шефа много му хареса, че съм направила нещо така различно и продължаваме напред“, споделя още изпълнителката.

Ани Хоанг заби пореден шамар на  Моника Валериева

Ани Хоанг заби пореден шамар на Моника Валериева

Що се отнася до Моника Валериева — предстои да видим как ще отговорим на плесницата от миньончето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар